Sezen Tan’ı Anarken - Nazlı Alkan (Türk Kütüphaneciliği)
26 Ağustos 2021’de vefat eden seçkin dostum ve iş arkadaşım Sezen Tan’ı anmak üzere kaleme aldığım bu yazıda onun kendine özgü kişilik özelliklerine değinilmiş, Hacettepe Üniversitesi Kütüphanesi’nde önce kütüphaneci, sonra yönetici olarak geçirdiği meslek yaşamından söz edilmiş; onun kütüphanecilik alanındaki deneyim ve birikimine; Hacettepe Üniversitesi Kütüphanesi personeliyle ve bu kütüphanenin dışında çalışan meslekten kütüphaneciler ve kütüphane çalışanlarıyla ilişkilerine vurgu yapılmıştır. Son olarak da değerli bir iş arkadaşı ve yakın bir dost olarak bana katkıları, öğrettikleri ve hissettirdikleri üzerinde durulmuştur.