Atminties aktyvizmas tarp vertybių ir interesų: paminklai, muziejai ir institucijos - Violeta Davoliūtė; Thomas Cauvin; Dovilė Budrytė (Politologija)
Specialus „Politologijos“ numeris Kviestiniai redaktoriai