ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ В КРОС-КУЛЬТУРНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Ірина Бессуднова; Юрій Огерчук (Економіка та суспільство)
Описано сутність корпоративної культури, її роль в компанії, зазначено переваги і труднощі під час її формування, особливо в кроскультурному середовищі. Наведено результати дослідження щодо стану діючої корпоративної культури на прикладі ресторану грузинської кухні, зокрема описано цінності організації та зазначено ставлення персоналу до її дієвості. Наведено ключові проблеми розвитку корпоративної культури в кроскультурному середовищі ресторану та рекомендації щодо їх усунення. Представлено етапи розроблення корпоративного кодексу з метою розвитку корпоративної культури в кроскультурному середовищі, опис рекомендованих структурних елементів корпоративного кодексу та коротку характеристику ключових розділів посадової карти щодо підтримки та розвитку кроскультурних комунікацій в кроскультурному середовищі.