Beszámoló a Hogyan tehetők biztonságossá a nagyvárosok? című tudományos ülésről - Bence Mészáros (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottságán belül működő Büntetőjogi Munkacsoport hatodik szimpóziumáról, amely a biztonságosabb városokkal foglalkozott.