Efectes econòmics del disseny - Anders Kretzschmar (Temes de Disseny)
L'objectiu de l'estudi és el d'iniciar la creació d'una base de dades sobre els efectes econòmics del disseny, tot prenent com a referent l'economia danesa. El treball parteix de la hipòtesi que no existeix cap estudi que presenti una perspectiva completa dels paràmetres econòmics relacionats amb el disseny i, conseqüentment, pretén establir una plataforma metodològica per avançar-hi. Les conclusions del treball indiquen una correlació ben clara entre l'ús del disseny i l'èxit econòmic que obtenen les empreses, que al seu torn aporten uns beneficis al conjunt de la societat.