Nagroda im. ks. bp. Romana Andrzejewskiego dla dr Barbary Fedyszak-Radziejowskiej - Sylwia Michalska (Wieś i Rolnictwo)
Sprawozdanie z uroczystości wręczenia Nagrody im. bp. Romana Andrzejewskiego, 24 lutego 2011 roku.