Ergenlerde Mutluluk Durumu, İyilik Hali, Kendini İfade Edebilme ve Sosyal Medya Bağımlılığının İlişkisi - Nazan Karaoğlu; Emre Ahmet Hatır; Sevinç Emine Çiftçi; Ömer Faruk Akça; Ruhuşen Kutlu (Genel Tıp Dergisi)
Amaç: Bu çalışmanın amacı psikososyal ve bedensel etkileriyle özel bir süreç olan ergenlik dönemindeki iyilik hali, mutlu olma, kendini ifade etme ile sosyal medya bağımlılığının ilişkisini araştırmaktır.