Gabriela Kubíková. Dobré životní podmínky hospodářských zvířat v právu Evropské unie - Vojtěch Stejskal (Acta Universitatis Carolinae. Iuridica)
Book review on Gabriela Kubíková. Dobré životní podmínky hospodářských zvířat v právu Evropské unie. Praha: Wolters Kluwer ČR, 2024, 240 s. ISBN 978-80-7676-978-6