Характеристика гібридних популяцій картоплі (Solanum Tuberosum) за продуктивністю та вмістом крохмалю - Р. В. ІЛЬЧУК; Ю. Р. ІЛЬЧУК (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Наведено результати досліджень прояву спадковості в гібридного потомства, отриманого від самозапилення та міжсортового схрещування, за господарсько цінними ознаками. Виявлено комбінації, де вона в потомства залежить від фенотипу батьківських форм.