ПРОФЕСОР БОРИС ОЛЕГОВИЧ МІЛЬКОВ ВЧЕНИЙ, ХІРУРГ, НАСТАВНИК: ДО 85-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ - Editorial Board (Клінічна хірургія)
ПРОФЕСОР БОРИС ОЛЕГОВИЧ МІЛЬКОВ ВЧЕНИЙ, ХІРУРГ, НАСТАВНИК: ДО 85-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ