Тактична допомога пораненим в польових умовах: нормативна та практична складові навчання - O. O. Myslyva; O. D. Zavistovskyi; D. G. Tinin (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджено негативні чинники, які впливають на якість службово-бойової діяльності сектору безпеки і оборони, зокрема, працівників правоохоронних органів та військовослужбовців, яких об’єднує діяльність із забезпечення національної безпеки, складовою якої є публічна безпека, під час воєнного стану. Визначено окремі шляхи удосконалення законодавства та освітнього процесу в сфері надання екстреної допомоги постраждалим та уніфікації в Україні алгоритмів тактичної польової допомоги (ТССС) для представників «мілітарних» професій.