Kütüphaneciliğin Teknik Boyutu ile Düşünsel Boyutu Üzerine Bir Tartışma - Aytaç Kayadevir (Türk Kütüphaneciliği)
Amacın yalnızca tartışmak olduğu bu yazıda, bilimsel bir disiplin olarak kütüphaneciliğin iki boyutu olan teknik boyut ile düşünsel boyut üzerinde durularak, teknik boyuta gereğinden fazla önem verilirken düşünsel boyutun pek çok sefer göz ardı edilmesinden duyulan rahatsızlık dile getirilmeye çalışılmıştır.