ПРАВОВА ОСНОВА ЗДІЙСНЕННЯ БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ - N.V. Cherkasska (Економіка та право)
Проведена систематизація нормативно-правових актів у сфері здійснення благоустрію населених пунктів, конкретизовані положення щодо удосконалення чинного законодавства в зазначеній сфері.