Neboderi - grad među oblacima - Gorana Stipeč Brlić (Zbornik Radova)
Projekt „Neboderi - grad među oblacima“ pokrenut je od strane skupine studenata i stručnjaka iz područja arhitekture, krajobrazne arhitekture i dizajna pod zajedničkim nazivom „Sekcija“. Koncept projekta je prijavljen u srpnju 2017. godine na natječaj Hrvatske komore arhitekata te je bio izabran kao jedan od jedanaest projekata od važnosti za struku od ukupno četrdeset prijavljenih. Početna ideja istraživanja identiteta, ispitivanja mišljenja građana, pregled arhivskog materijala i provedba radionica izrasla je u trodnevni festival posvećen stambenim tornjevima grada Rijeke.