Mehmet Zeki KUTLU, Mezopotamya Turu - İbrahim Atalan (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Bu çalışma Mehmet Zeki Kutlu tarafından kaleme alınan Mezopotamya Turu adlı kitabın değerlendirmesini ele almaktadır.