بومی سازی و روانسنجی نسخه فارسی پرسشنامه بررسی استرس شغلی معلمان - Mahnaz Saremi; Zahra Sadat Noori Anvar; Soheila Khodakarim; Shahnaz Tabatabaei; Ali Ramezankhan (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: تدریس یکی از مشاغل پرتنش جهان محسوب می‌شود. منابع استرس در شغل معلمی، متنوع و در بعضی موارد اختصاصی است. با توجه به عدم وجود پرسشنامه به روز و کارآمد برای ارزیابی استرس شغلی معلمان فارسی زبان، این مطالعه با هدف بومی سازی و بررسی ویژگیهای روانسنجی نسخه فارسی پرسشنامه بررسی استرس شغلی معلمان انجام شد.