روش اکستراگرادیان-زیرگرادیان لخت برای حل مسائل تعادل - مریم صفری; فریدون مرادلو (مدل‌سازی پیشرفته ریاضی)
در این مقاله، با ترکیب روش اکستراگرادیان زیرگرادیان با روش لخت، الگوریتم تکراری جدیدی برای حل مسائل تعادل در فضاهای هیلبرت حقیقی معرفی می‌کنیم. علاوه‌بر‌این، یک الگوریتم خود-سازگار لخت جدید را برای حل نابرابری‌های تغییراتی در فضاهای هیلبرت حقیقی ارائه می‌دهیم، که در آن نیازی به دانستن ثابت لیپ‏شیتس نگاشت ‏استفاده شده در الگوریتم نیست. همگرایی ضعیف دنباله‌های تولید شده توسط الگوریتم های ارائه شده را اثبات می کنیم. برای نشان دادن قابلیت استفاده نتایجمان و همچنین برای نشان دادن کارایی الگوریتم‌های پیشنهادی، مثالهای مقایسه‌ای با چندین الگوریتم موجود در مقالات را ارائه می‌دهیم.