Pitanje opstanka tradicionalnih papirnih izvora informacija u suvremenim knjižnicama: osvrt na istraživanja provedena u visokoškolskim knjižnicama - Zorica Antulov; Kristian Burčul (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Cilj rada je dobiti uvid u interes suvremenih studenata, korisnika visokoškolskih knjižnica  (specijalnih knjižnica usmjerenih na znanost i znanje) za njihove tradicionalne tiskane izvore.