SİYASAL KAMPANYA YÖNETİMİNDE BÜTÜNCÜL YAKLAŞIM - Cem Yaşın (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Siyasal kampanya kavramıanadamar çalışmalar tarafından siyasal pazarlama kavramıiçinde tanımlanmaktadır. Yaklaşımlar sürecin bütün unsurlarınıdeğil sadece odaklandığıbazıbirimlerini ele almaktadır. Eleştirel yaklaşım siyasal iletişim sürecini temsil, demokrasi gibi kavramlarla tanımlamakta ve dezavantajlıpolitik yapıların siyasal sistem içinde temsil eksikliğine dikkat çekmektedir. Bu çalışma sürecin bütün unsurlarınıiçeren ve demokratik temsile dayanan kampanya yönetim alternatifi yaratma amaçlıdır.