ПРОТИРІЧЧЯ В ЗАКОНОДАВЧОМУ ВИЗНАЧЕННІ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ ПІДҐРУНТЬ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ - E.V. Bulatov; E.M. Vasilyeva (Економіка та право)
Розглянуто протиріччя в легальному визначенні концептуальних підґрунть права інтелектуальної власності з погляду застосування в чинному українському законодавстві теорії виключних прав і проприєтарної теорії.