Az egység megközelítése az ürességen (önkiüresítésen) keresztül: párbeszédben a kvantumfizikával, a vallásokkal és egymással - Mónika KRASZNAY (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Approaching Unity through Emptiness (Self-emptying): Dialogue between Quantum Physics, Religions and Ourselves.