Ressenya d’Uns amors, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries, d’Alexandre Bataller i Héctor H. Gassó (ed.) (Publicacions de la Universitat de València, València, 2014, 256 pàgines) - Joaquim Gadea Grau (Ítaca)
Ressenya d’Uns amors, uns carrers. Cap a una didàctica de les geografies literàries, d’Alexandre Bataller i Hèctor H. Gassó (ed.) (Publicacions de la Universitat de València, València, 2014, 256 pàgines).