Фактор біовітальності в предикативній організації англомовних дійових пісень - Anastasiia Kuzmenko (Психолінгвістика)
У статті представлено особливості предикативної організації англомовний дійових пісень з урахуванням чинника біовітальності. Об’єктом дослідження слугували англомовні дійові пісні, а предметом – їх предикативна організація з урахуванням фактору біовітальності. У статті примітно методи індукції та дедукції, аналізу та синтезу, абстрагування та конкретизації, прийоми спостереження, класифікації та систематизації, а також елементи кількісних підрахунків.