Tomasz Suma, Urzędnicy pocztowi Królestwa Polskiego w latach 1815-1866. Próba charakterystyki zbiorowości, 2008 - Marek Krzymkowski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Tomasz Suma, Urzędnicy pocztowi Królestwa Polskiego w latach 1815-1866. Próba charakterystyki zbiorowości, Warszawa 2008, ss. 223