Narkotikamissbruk sådant det avspeglat sig vid läkarintyg jämlikt lagen om personundersökning i brottmål år 1954-1955 jämfört med år 1965-1966 (§4/§7 undersökning) - Lars Lidberg; Ann-Marie Jonsson (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.