LesTIC com a intrument aplicat a la conciliació, mediació i arbitratge en l'àmbit laboral - Blanca Ballester Casanella (IDP)
En l'àmbit laboral, quan el dret és disponible, els treballadors poden resoldre les seves controvèrsies per mitjà de la jurisdicció i dels sistemes alternatius de resolució de conflictes: negociació, conciliació, mediació i arbitratge.