СУТНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ І ЕТАПИ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ ВОДОГОСПОДАРСЬКИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ - T.N. Revko (Економіка та право)
Визначено сутність управлінського рішення бюджетної організації та його ефективність. Доповнено перелік показників ефективності управлінських рішень такими, як суспільна та екологічна значущість водного господарства. Визначено найбільш ефективні управлінські рішення, представлено авторський перелік етапів прийняття управлінських рішень у водогосподарсько-меліоративному комплексі.