СИСТЕМА ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ: ЗМІСТ І СКЛАДОВІ - I. V. Klymenko (Law and Safety)
Запропоновано цілісне уявлення про сутність системи психологічного забезпечення процесу професійної підготовки поліцейських. Визначено й конкретизовано характеристики його основних компонентів – принципів, цілей, завдань, функцій, суб’єктів, напрямів, технологій і засобів здійснення. Психологічне забезпечення процесу професійної підготовки поліцейських розглянуто як систему діяльності психологів, що забезпечує майбутнім поліцейським можливість адекватно оцінювати та співвідносити власні індивідуально-типологічні особливості з вимогами професії, компетентно вирішувати освітні й професійні завдання.