Інформаційне суспільство як нова суспільно-економічна формація: методологічні та термінологічні аспекти - Mykola Briukhovetskyi (Актуальні проблеми духовності)
В статті аналізуються перспективи одночасного застосування цивілізаційного та формаційного підходів до дослідження інформаційного суспільства, а також розглядається специфіка цього типу суспільства як нової формації. Робиться наголос на методологічних засадах обох підходів та на їхньому термінологічному апараті.