Особливості введення у культуру салату стеблового (Lactuca sativa var. angustana jrish ) в Україні - Н. В. Лещук; Д. Б. Рахметов; О. В. Позняк (Plant Varieties Studying and Protection)
Розкрито особливості впровадження у культуру салату стеблового (спаржевого, уйсун) в умовах України. Створено новий сорт салату стеблового Погонич, здійснено комплексну оцінку його морфологічних та господарсько-цінних характеристик.