Andrzej Napiórkowski, O większy skandal chrześcijaństwa. Postulaty dekonstruktywizmu Kościoła i świata (Pelplin: Bernardinum, 2024) - Krzysztof Leśniewski (Verbum Vitae)
Recenzja książki: Andrzej Napiórkowski, O większy skandal chrześcijaństwa. Postulaty dekonstruktywizmu Kościoła i świata (Pelplin: Bernardinum, 2024). Ss. 158. 49,90 PLN. ISBN: 978-83-8333-282-6.