ПОНЯТТЯ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ У ПРАВІ ФРН ТА ЄС - E.O. Zarudnev (Економіка та право)
Запропоновано порівняльний аналіз виявлених ознак і властивостей суб’єктів господарювання в ЄС, ФРН і Україні. Виявлено більш тотожні поняття в різних правових системах, встановлено ознаки, які відрізняють досліджені поняття. Розроблено пропозиції з вдосконалення українського законодавства щодо поняття суб’єкт господарювання.