Діагностика та лікування ушкоджень нижнього альвеолярного нерва при невогнепальних переломах нижньої щелепи - O.O. Tymofeieiv; N.O. Ushko; O.P. Viesova; V.L. Lesnukhin; S.V. Maksymcha; O.O. Serga (Хірургія дитячого віку)
Мета - систематизувати ушкодження нижнього альвеолярного нерва при переломах нижньої щелепи; розробити схеми діагностування та лікування.