Оцінювання продуктивності різних сортів соризу (Sorghum orysoidum) - В. І. Войтовська; Л. І. Сторожик; В. В. Любич; О. В. Яланський (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Установити особливості формування продуктивності (урожайність, уміст білка та клейковини і розрахунковий вихід біоетанолу) різних сортів соризу.