A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása az új magyar büntetőjogban - István László Gál (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a pénzmosásra és a terrorizmus finanszírozására vonatkozó új jogi keretről az új magyar büntető törvénykönyv és a vonatkozó uniós irányelv átültetésének figyelembevételével.