بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی گرد و غبار حاصل از کوره های قوس الکتریکی کارخانه فولاد و استفاده مجدد آن به عنوان جاذب - zeinab hosseinzadeh; mehdi saadati; abbasali zamani; abdolhossein parizanganeh (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: گرد و غبار حاصل از کوره های قوس الکتریکی توسط EPA جزء پسماندهای خطرناک طبقه بندی شده است. این مطالعه باهدف سنجش مقدار فلزهای سنگین در گرد و غبار و بررسی حذف آلاینده های آلی با استفاده از این پسماند خطرناک انجام گرفت.