„Rozszerzone Morze Śródziemne” jako strategiczny kierunek włoskiej polityki zagranicznej i bezpieczeństwa - Krzysztof Strzałka (Politeja)
„THE ENLARGED MEDITERRANEAN” AS A STRATEGIC DIRECTION OF ITALIAN FOREIGN AND SECURITY POLICY