Внесок українських кардіологів у вивчення доклінічної стадії серцевої недостатности (1975–1995) - V. Denesyuk (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Актуальною проблемою сучасної кардіології є вивчення доклінічної стадії серцевої недостатности (СН), яку внесено до останньої Європейської класифікації СН.