ХАРАКТЕРИСТИКА ПРАВОВІДНОСИН У СФЕРІ АДМІНІСТРУВАННЯ ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ В УКРАЇНІ - O.K. Terentyeva (Економіка та право)
Визначено коло правовідносин у сфері адміністрування плати за землю, надано характеристику в контексті досліджень науки фінансового права.