Протизапальні властивості омега-3 довголанцюгових поліненасичених жирних кислот - L.V. Kvashnina; I.N. Matviyenko; I.S. Maydan; T.B. Ignatova; O.M. Kravchenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити забезпеченість дітей молодшого шкільного віку з дезадаптацією до початку шкільного навчання, одним із проявів якої є збільшення частоти гострої респіраторної інфекції, довголанцюговими поліненасиченими жирними кислотами як одним із механізмів підвищення захисних можливостей дитячого організму.