Використання хмарних ресурсів для документаційного забезпечення діяльності кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності - V. Gorova; O. Markovets; O. Palii (Вісник Харківської державної академії культури)
У статті проаналізовано можливості використання хмарних ресурсів для покращення документаційного забезпечення кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності НУ «Львівська політехніка». Покроково описано процес створення та використання електронних документів кафедрою за допомогою онлайн-редакторів текстових документів (Google Документи), електронних таблиць (Google Таблиці), а також питальників та інших онлайн-форм засобами Google Форми й онлайн-сервісу для планування та координації заходів (Google Календар). Створено та обґрунтовано доцільність використання шаблонів електрон-них документів в управлінській діяльності зазначеного структурного підрозділу.