The Film Treasures of Lithuanian Television from the Viewpoint of Film Criticism. - Rec.: Pauraitė-Puplauskienė R. LTV filmai ir jų kūrėjai. Vilnius: Algimantas, 2009. 400 p. - Rūta Šermukšnytė (Lietuvos Istorijos Studijos)
-