Cigányút? - Zsuszanna Végh (Belügyi Szemle)
Magyarország egyik legsúlyosabb gondja a szegénységben élők, közöttük a romák helyzetének fokozatos romlása. A romák csoportjára azonban külön figyelmet kell fordítani, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a szegények között is ők a legszegényebbek.