НОВИЙ ПОГЛЯД НА ДЖЕРЕЛА – ЗАПОРУКА УСПІХУ ДОСЛІДНИКА (РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ Т. Е. ТЄЛЬКІНЄНОЇ) - М. М. Yatsyshyn (Law and Safety)
Тєлькінєна Т. Е. Зміни у правовому статусі станів в контексті відносин лобіювання: друга половина ХІХ – початок ХХ століття (українські губернії у складі Російської імперії) : монографія / Т. Е. Тєлькінєна. – Дніпро : Дніпропетр. держ. ун-т внутр. справ ; Ліра ЛТД, 2016. – 339 с.