ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЗАСАД ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ПОЛІТИКИ «ЗДОРОВ’Я-2020» ЯК ПРАВОВИЙ ІНСТРУМЕНТ МОДЕРНІЗАЦІЇ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ - O. S. Pronevych (Law and Safety)
Осмислено доктринальні засади нової європейської політики «Здоров’я-2020», артикульованої Європейським регіональним бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я. Особливу увагу приділено з’ясуванню можливостей імплементації в національне законодавство України європейських правових стандартів надання медико-санітарної допомоги населенню, а також пошуку оптимальних шляхів модернізації вітчизняної системи охорони здоров’я з урахуванням позитивного досвіду, набутого провідними країнами – членами Європейського Союзу.