بررسی توزیع فراوانی سلول گانگلیونی در آپاندیس بر اساس مکان: مطالعه‌ی آینده‌نگر - مریم سلطان; محمدجواد یزدانی; مهرداد حسین پور; افروز جعفری; مهسا صالحی; محمد رضا مراثی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی