A korrupció nyomozása, különös tekintettel a titkosszolgálati eszközökre - Veronika Takács (Belügyi Szemle)
Annak elemzése után, hogy a magyar büntető törvénykönyv hogyan szabályozza a korrupciót, a szerző áttekintést ad a titkos nyomozati intézkedések fontosságáról és végrehajtásáról.