Міжнародно-правове регулювання права на освіту - R. V. Marchenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
В статті проаналізовано міжнародно-правове регулювання права на освіту, здійснюється аналіз універсальних міжнародних актів, що регулюють відносини у сфері освіти, досліджуються нормативно-правові акти, прийняті Україною з метою імплементації міжнародних норм в українське законодавство.