Inovativne spojnice za spajanje rešetkastih nosača na vertikalni stupac od tankostijenih čeličnih C - profila - Paulina Krolo; Lazar Lukačević; Antonio Bakran; Ivan Palijan; Tomislav Prlić; Natalija Bede Odorčić; Ivan Marović (Zbornik Radova)
Predstavljeno je istraživanje koje je provodeno u okviru znanstvenog-razvojnog projekta UNIRI INOVA „Inovativni priključak za spajanje konstrukcijskih elemenata od tankostijenih čeličnih C-profila“. Cilj projekta je pružiti bolje razumijevanje o ponašanju komponenti inovativnog priključka za spajanje elemenata od tankostijenih čeličnih C-profila.