Alexis'o de Tocqueville'o knygos vertimas - Aušra Rauličkytė (Politologija)
Tocqueville A. de. Apie demokratiją Amerikoje. - Vilnius: Amžius. - 1996. - 793 p. - Iš prancūzų kalbos vertė Valdas Petrauskas.